Wat maakt een mooier cadeau dan een culinaire ontdekkingsreis bij Moon? Een genoegen om te geven, een feest om te krijgen. Of het nu een relatiegeschenk, kerstpakket, incentive of giveaway betreft: onze cadeaucheque valt altijd in de smaak. Het bestellen van deze cheque verloopt heel eenvoudig via dit aanvraagformulier.

Heb je naar aanleiding van onze cadeaucheque nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact op via info@restaurantmoon.nl.Moon_Cadeaucheque_Digitaal_Website_Voorbeeld

Jouw naam

Jouw E-mail

Jouw telefoonnummer

Naam ontvanger

Bedrag (min. €25,-, eenmalig te besteden)

Gewenste wijze van ontvangen:

- Per e-mail

Email adres:

- Per post (alleen NL)

Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:

[recaptcha]

Maak het volledige bedrag over naar: NL83RABO0191984647 o.v.v. cadeaucheque + naam ontvanger. "Binnen 48 uur na ontvangst van de betaling wordt de cadeaucheque verstuurd.

  • Iedere cadeaucheque is voorzien van een unieke code. Deze code wordt slechts éénmalig verstrekt. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies vindt geen vergoeding plaats.
  • De cadeaucheque wordt binnen 48 uur verstuurd nadat het volledige bedrag op de rekening van Moon staat.
  • Om een cadeaucheque te gebruiken dient u bij betaling de digitale of geprinte cadeaucheque te overhandigen. Gelieve vooraf reserveren. De waarde van de cadeaucheque wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van de rekening. Indien u een rekening heeft die lager is dan de waarde van de cadeaucheque dan vervalt het resterende bedrag. De restwaarde is niet inwisselbaar voor geld.
  • De cadeaucheque heeft een geldigheidsduur van één jaar na uitgifte.
  • Na de vervaldatum kan de cadeaucheque niet meer worden ingewisseld. U vindt de vervaldatum op de cadeaucheque.
  • Het is niet toegestaan de cadeaucheque te wijzigen of te vervalsen.
  • De minimale waarde voor het aanvragen van een cadeaucheque is €25.
  • De cadeaucheque is niet geldig i.c.m. andere acties.