Moon, het draaiende restaurant gelegen op de 19e verdieping van de A’DAM Toren, biedt een unieke fine dining experience met een spectaculaire 360˚ panorama over Amsterdam.

Signature chef Jaimie van Heije en chef de cuisine Tommy den Hartog specialiseren zich in klassieke gerechten met een moderne twist. Met gebruik van zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en lokale ingrediënten, geven ze alle gerechten een eigen draai.

Jaimie van Heije

Jaimie is als signature chef van Restaurant Moon constant bezig met proeven. Dat is volgens hem het allerbelangrijkste tijdens het koken! Jaimie ziet zichzelf als ‘coach’ van het team en helpt hierbij met het fine-tunen van gerechten en het creëren van nieuwe menu’s. Samen met chef de cuisine Tommy zorgt Jaimie voor een sterke eigen signatuur in de keuken.

Tommy den Hartog

Chef de cuisine Tommy is vaak aan de pass te vinden. Op het punt waarIn keuken en bediening samenkomen, zorgt Tommy voor een gepaste vertaling tussen de informatie die de keuken binnenkomt en het gerecht dat de keuken verlaat. Op deze centrale plek kun je volgens Tommy de meeste controle uitvoeren binnen de keuken. Samen met signature chef Jaimie van Heije geeft Tommy met gebruik van zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en lokale ingrediënten, aan alle gerechten een eigen draai.

Tommy den Hartog

Chef de cuisine Tommy is vaak aan de pass te vinden. Op het punt waarIn keuken en bediening samenkomen, zorgt Tommy voor een gepaste vertaling tussen de informatie die de keuken binnenkomt en het gerecht dat de keuken verlaat. Op deze centrale plek kun je volgens Tommy de meeste controle uitvoeren binnen de keuken. Samen met signature chef Jaimie van Heije geeft Tommy met gebruik van zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en lokale ingrediënten, aan alle gerechten een eigen draai.

Marco IJpma

Marco is de maître en sommelier van Restaurant Moon. Hij stelt de gasten niet alleen op hun gemak met een fijne sfeer, maar weet ze ook nog alles te vertellen over de mooiste wijnen. Marco selecteert deze wijnen met liefde en heeft er inmiddels meer dan 150 in het restaurant liggen. Hij trekt voor elk gerecht moeiteloos een mooie wijn uit de kast!

Hans Geertsema

Als souschef is Hans een van de eindverantwoordelijken voor de gerechten die de keuken verlaten. Hij is daarom constant aan het controleren en, niet te vergeten, aan het proeven. Deze onmisbare schakel legt zo nodig de laatste hand aan de gerechten voordat deze uitgeserveerd worden.

Hans Geertsema

Als souschef is Hans een van de eindverantwoordelijken voor de gerechten die de keuken verlaten. Hij is daarom constant aan het controleren en, niet te vergeten, aan het proeven. Deze onmisbare schakel legt zo nodig de laatste hand aan de gerechten voordat deze uitgeserveerd worden.

Wesley Schipper

De grote kracht van Wesley ligt in de hospitality. Deze enthousiasteling in hart en nieren vertelt de gasten het liefst over de verschillende specialiteiten van de chefs, de bijpassende wijnen, of over zijn stad Amsterdam. Met zijn humor, kennis en het geven van persoonlijk aandacht weet hij precies de juiste snaar te raken. Daarnaast weet hij zijn ervaring goed over te brengen op de jonge garde van Restaurant Moon.